Website voor Beautypoint-Milazzo

  • Klant: Beautypoint Yeliz - Da Milazzo
  • Categorie: Website ontwerp
  • Datum: 11/09/2020
  • Status: Afgerond
  • Demo Link: https://www.beautypoint-milazzo.be/
  • Prijscategorie: €750-€1250

Bij Beautypoint Yeliz & Da Milazzo kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een instant beauty behandeling, zij richten zich niet op de klassieke schoonheidsbehandelingen, maar gerichte doeltreffende behandelingen met een langblijvend wow effect! Waaronder tanden bleken, haarverlenging, laser ontharingen, en permanente make-up. De twee beautysalons Beautypoint Yeliz en Da Milazzo uit Houthalen wilden graag hun aanbod bundelen op één website, dus maakten wij met plezier voor de twee beautysalons één website. De uitdaging bij het maken van de website lag hem in het duidelijk  maken van de afzonderlijke diensten en welke medewerker(s) er voor de behandeling beschikbaar zullen zijn. Bovendien moest de website overzichtelijk zijn, zodat de klant direct zijn of haar behandeling met prijs kan vinden.  U See Me maakte een slim uitgedachte webdesign, met een overzichtelijk menu van alle behandelingen die de beide salons aanbieden. Daarnaast heeft de klant ook direct een beeld van de prijzen door de overzichtelijke prijslijsten.

Wilt u ook een mooie website voor uw schoonheidssalon, waarbij de klant een volledig overzicht heeft op alle behandelingen die uw salon te bieden heeft? Aarzel dan niet en maak een afspraak om uw wensen en ideeën te bespreken!

De website van schoonheidssalon Beautypoint-milazzo.be heeft een 11-tal pagina’s, prachtige grafische effecten, en veel foto’s en filmpjes van de behandelingen. Zij richten zich vooral op klanten in Houthalen en de wijde omgeving daarvan.  Bovendien heeft de website een extra zoekfunctie zodat de behandelingen gemakkelijk gevonden worden.  Bezoek de site hier