Website met webshop voor Total Relax

  • Klant: Total Relax
  • Categorie: Website ontwerp, webshop ontwerp
  • Datum: 10/20/2020
  • Status: Voltooid
  • Demo https://www.totalrelax.be
  • Prijscategorie €1500- €2000

Total Relax uit Antwerpen houd vooral bezig met de verkoop en verhuur van jacuzzi en massagestoelen. Wij maakten een gloednieuwe full responsive website met webshop, en ook verzorgden wij een nieuwe volledige huis-style. Total Relax richt zich vooral op een Nederlandstalig publiek in het volledig Vlaams Gewest maar ook in Nederland. Naast de website, de hosting, en eigen e-mailadressen, verzorgden wij voor Total Relax ook een nieuw logo-ontwerp, en ook bepaalden wij de tactiek en publiek voor de Facebook en Instagram advertenties. Daarnaast ontwierpen wij visitekaartjes en mondmaskers zodat Total Relax direct een mooie marketingstart rond hun nieuwe website hadden. Bovendien zijn de resultaten op Google zeer goed, dankzij de slim toegepaste SEO optimalisatie. Ook de facebook advertentie resultaten waren verbluffend! Voor een laag budget en met goede adverentie teksten en afbeeldingen, werd het juiste publiek bereikt,, dit resulteerde binnen de eerste dagen al in meerdere verkopen van Jacuzzi en informatie aanvragen!

Wilt u net als Total Relax een uitgebreide website met webshop, of heeft u hulp nog bij uw Facebook of Istagram advertenties? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

De website van Total Relax bevat meer dan 10 pagina’s die op alle soorten computers, tablets en telefoons een mooie aangepaste weergave hebben, bovendien heeft de website ook een uitgebreide webshop. Verder bevat de website moderne sliders en portfolio’s van hun werken, en slimme call-to-actions om direct contact op te nemen of een offerte aan te vragen. Bekijk de website vanTotal Relax hier